Апасиев: Кога и да има избори, со сиот поткуп со државни пари, Заев пак ќе губи катастрофално!

Лидерот на партијата Левица, Димитар Апасиев, им порачува на Зоран Заев и на „СДС на Нашата Земја“ дека не им гине судбината на маргинализираниот ПАСОК во Грција, кога и да има избори.

SHARE