„Најголем процент на увезениот токсичен отпад од кој се труеме да ти бил од КОСОВО!?

Е тек сеа контам оти ДУИ не го дава Министерството за безживотна средина“, пишува професор Димитар Апасиев на Фејбук.

SHARE