Апасиев: Не ја менуваат Мизрахи за испуштената „северна“, туку…

Професорот Димитар Апасиев се огласи на социјалните мрежи по најавата дека на министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи ѝ се заканува оставка, а на тоа цврсто стои техничкиот премиер, Оливер Спасовски. Причинта ае што се појавила на прес-конференција пред таблка во Министерството каде што пишувало Република Македонија. Официјална Атина реагирала на ова со … Continue reading Апасиев: Не ја менуваат Мизрахи за испуштената „северна“, туку…