Апасиев открива кој наш вицепремиер ќе се збогати од договорот со Грција

Вчерашниот статус на професор Димитар Апасиев на Фејсбук, зборува за „вицепремиер“, кој ќе се збогати од договорот со Грција. Единствениот вицепремиер кој е поврзан со бизнис со струја е Кочо Анѓушев.

„На сликцево со ФЛОМАСТЕР е подвлечено дека бизнисите на еден „вицепремиер“ се обезбедени со т.н. Преспански договор! Ич да не му се секирате. Само треба да изгласате ЗА и ќе ви тргне у животот”, пишува Апасиев со хаштазите
#БојкотирамКризниПрофитери и #НеГласамЗаВашитеЕкстраПрофити„

SHARE

Comments are closed.