Апел: Да му помогнеме на Дарко

19 годишниот Дарко пред еден месец настрада во тешка собраќајна несреќа, поради што тој моментно е неподвижен во нозете.

Неговите родители Даниела Георгиевска и Дејан Ванила упатија апел за финансиска помош лекување на Дарко во Германија. За 2 месеци треба да се направи операција и да се вгради протеза .

Сите кои се во можност да помогнат можат да донираат на жиро сметка : 210700000647029 Тутунска банка со назив Донација за Лекување .

SHARE