Апел до СДСМ за Заев: Откачетете ја будалата пред да ве повлече во бунар!

Директен апел на екс дипломатот и политички аналитичар Арсим Зеколи до партијата на власт.

“Ферски е да се каже навреме, за после да не биде ‘глумиме лудило’:

СДСМ, со овој на чело изборот не ви е меѓу победа или пораз, туку меѓу чесна опозиција или ѓубриште на историја.

Откачетете ја будалата пред да ве повлече во бунар”, пишува Зеколи по неколкуте гафови на Заев кој вчера рече дека Гоце Делчев се борел против слобода.

SHARE