Арачиново заштитена зона, нема казни ни санкции

Полицаецот Дејан Саздов открива дека во атарот на општината Арачиново не важат македонските закони кои предвидуваат казни за сообраќајни прекршоци а оваа практика не е нова.

Саздов вели дека за да се заштитат возачите кои гравитираат во овој дел од Скопје полицијата не им издава кочани со казни на полицајците и со тоа тие се немоќни дури и ако некој вози 200 км на час или без дозвола, пишува а1он.мк

SHARE

Comments are closed.