Арсовски: СДСМ да објави со кого „се ќердосаа“ за влада

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовки, јавно го повика СДСМ каже со кого направиле парламентарно мнозинство, како што тврдат, откако други политички партии негираат такво нешто.

Гледам СДСМ и Заев викаат дека имале мнозинство, а пак од друга страна тоа не го потврдуваат другите политички партии….

Posted by Dimsa Arsovski on Thursday, August 6, 2020
SHARE