Артан Груби: ДУИ нема да прифати избори по 5 јули (ВИДЕО)

Артан Груби од ДУИ за Канал 5 изјави дека 5 јули  е крајното компромисно решение  и дека ДУИ нема да прифати друг датум подоцна од овој…

SHARE