(АУДИО БОМБА) Заев се фали дека имал 8,5 милиони евра а Црвенковски е “аут” од СДСМ

Во две нови аудио “Бомби” кои денеска беа објавени на Јутјуб и на социјалните мрежи лидерот на СДСМ Зоран Заев тврди дека во моментот кога е снимен разговорот во 2016 бил многу богат.

Тој на прашањето на соговорникот “Што е еден милион евра за тебе”, вели дека имал 8,5 милиони евра капитал.

Во вториот дел од разговорот Заев вели дека завршило влијанието на екс лидерот Црвенковски во СДСМ и дека не му требале ниту тој ниту неговите луѓе.

SHARE