Автори Вест од M

M

7947 Вести 0 Коментари

Последни вести

Директорката на Детска клиника поднесе оставка

Д-р Катерина Ставриќ, директорката на Клиниката за детски болести поднесе оставка, потврди и министерот за здравство. Оставката...

Хрватите собраа потписи за референдум против заминување во пензија на 67 години

Синдикатите во Хрватска успеаја да соберат најмалку 600.000 потписи со цел да се организира референдум со кој ќе се спречи...

Обвинителството ќе ги истражува сите инволвирани освен Павле Богоевски

Јавното обвинителство со само еден чекор , проверка на изводот на телефонски разговори и истрага на преземените чекори на пратеникот Павле Богоевски, може...

„Најдобро решение за Прешевска долина е спојување со Косово“!?

Градоначалникот на Бујановац, Шаип Камбери од Вашингтон и за време на неговата посета на САД порача дека  најдобро решение за Прешевската долина е спојување...