Автори Вест од M

M

7947 Вести 0 Коментари

Последни вести

Хрватите собраа потписи за референдум против заминување во пензија на 67 години

Синдикатите во Хрватска успеаја да соберат најмалку 600.000 потписи со цел да се организира референдум со кој ќе се спречи...

Обвинителството ќе ги истражува сите инволвирани освен Павле Богоевски

Јавното обвинителство со само еден чекор , проверка на изводот на телефонски разговори и истрага на преземените чекори на пратеникот Павле Богоевски, може...

„Најдобро решение за Прешевска долина е спојување со Косово“!?

Градоначалникот на Бујановац, Шаип Камбери од Вашингтон и за време на неговата посета на САД порача дека  најдобро решение за Прешевската долина е спојување...

Заев за Богоевски: Сам набавувал лек за сестра му, сам нека одлучува дали да...

Премиерот Зоран Заев остава пратеникот Павле Богоевски сам да одлучи дали ќе  донесе одлука да поднесе оставка или ќе продолжи да биде народен избраник.