Тешка сообраќајна несреќа се случи на автопатот Скопје – Тетово, после Карпалак кога автобус преминал на другата страна од колозовот, ја пробил оградата и се превртел во провалија, објави порталот Фактор.

. Од СВР Тетово велат дека во автобусот имало најмалку 50 патници и сите се повредени. ..

SHARE