Аземи во забранетата емисија: Има договор СЈО да не го гони ДУИ (Избришана дебата бр. 2)

Новинарот и издавач Емин Аземи во забранетата (избришана) емисија на 1ТВ тврди дека начинот на кој сега работат СЈО и обвинителката Катица Јанева во врска со истрагите против членови на ДУИ е резултат на политички договор. При обид Аземи да го елаборира неговиот став водителот на емисијата Александар Чомовски на груб начин го прекинува по … Continue reading Аземи во забранетата емисија: Има договор СЈО да не го гони ДУИ (Избришана дебата бр. 2)