„Неславно“ помина празникот Водици вчера во Валандово каде свештеникот, поради непримерното однесување на поединци, дури три пати мораше да го фрла крстот во локалниоит базен.

„Срам сте, џабе сте се собрале тука, багра народ, култура имате вие (…) Имате почит спрема црквата и крстот? Ништо немате вие, срам да ви е“ им се обрати попот на оние кои непријавени скокале по крстот, објави ТВ24.

SHARE