Бакнато пенкало, шеги и тролања рој (ФОТО)

Пенкалото со кое генсекот на НАТО Столтенберг го потпиша домументот за Македонија а кое што веднаш потоа го бакна премиерот предизвика огромен број коментари на социјалните мрежи.

Оваа емотивна реакција на премиерот Заев беше пречекана со поздрави но и со многу повеќе критики и шеги.

На социјалните мрежи се појавија и вакви гиф коментари и готографи од страна на редовните “тролови”

SHARE

Comments are closed.