Огласот на момче кое преку оглас бара девојка за заеднички одмор на на Канарските Острови, стана хит на социјалните мрежи.

Во огласдот тој поставува услов, девојката да виде од Битола или прилеп, но услов е да не била вмровка.

Што е најинтресно, момчето нема никакви аспирации кон придружничката, туку тоа го прави за инает на бишата девојка.

SHARE

Comments are closed.