Барањата на Касами не се барања на Беса

„Би ги замолиле медиумите да објават дека барањата се на Биљал Касами, а не на Беса. Беса има јасен став. Само Нато и ЕУ”.

Ваква порака на фејсбук споделија пратеници и членови на крилото на БЕСА на Африм Гаши.

SHARE