Бектеши на новинарите: А зошто вие работите, каде што работите

Министерот за економија, Крешник Бектеши, чија сестра е вработена во МЕПСО, тврди дека немал влијание при нејзиното вработување, па затоа и нема право да побара од неа да се повлече или да не се повлече од работното место, пренесе „Слободен печат“. Таа е полнолетна, мажена, има свој живот и треба сама да си одлучува за нејзиниот … Continue reading Бектеши на новинарите: А зошто вие работите, каде што работите