Бесими (не) бира: Министерството за финансии бара Албанец со книжевност

Министерството што го води Фатмир Бесими од ДУИ објавило конкурс во кој се бара Албанец што има завршено и Факултет за книжевност.

Зошто министерството за финансии каде сите операции се поврзани со пари, бриијки и економски вештини вработува човек со книжевност не објаснува ниту министерот ниту министерството.

SHARE