Бесшумната ескадрила на град Скопје и Петре Шилегов (ФОТО)

По објавата на град Скоје дека граѓаните не можат да слушнат дека се одвива прскање против комарци затоа што тоа се врши со безшумни авиони граѓаните возвратија со низа шеги и досетки.

Една од шегите е оваа фотографија

Нејзиното кодно име е: Бесшумната ескадрила на Петре Шилегов

SHARE