Без струја тунелите на автопатот Демир Капија-Смоквица!

Денеска и во наредните неколку денови, напојувањето со електрична енергија на тунелите на патот Демир Капија – Смоквица од страна на Демир Капија ќе биде во прекин.

Напојување ќе има само од страна на Удово.

Ова го соопшти ЈП Македонија пат по известување од ЕВН Македонија.

SHARE