Бил Николов не се откажува од апсење на премиерот (ФОТО)

Лидерот на Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) Бил Николов не се откажува од идејата за затварање на премиерот Зоран Заев.

Првиот човек на една од најактивните и највлијателни организации на Македонците во дијаспората денеска промовираше нов постер со премиерот Заев.

На постерот Заев е прикажан како да е веќе уапсен во затворска ќелија.

За Николов, ММДЧП и најголем дел од дијаспората Заев со Преспанскиот договор направил национално предавство и за тоа ќе треба да одговара.

SHARE

Comments are closed.