Битолчани за најавената геј-парада во Скопје: Поубо место не можевте да одберите…

Битолчани ја поздравуваат одлуката на 29 јуни во главниот град да се одржи геј-парадa бидејки град Скопје е вистинското место и баш скопјани вистински ја заслужуваат Геј парадата. „ Затоа веќе подолго време од Битола во Скопје намерно е испратен битолчанец кој е главен на таа ЛГБТ заедница кој придонесува за грижа на геј популацијата … Continue reading Битолчани за најавената геј-парада во Скопје: Поубо место не можевте да одберите…