Бојан Јовановски во лоша здравствена состојба!?

Судијката Васка Николовска Масевска даде наредба за конзилијарно мислење од лекарски тим од Клиничкиот центар за здравствената состојба на Бојан Јованосвслки.

Тој денеска не беше донесен на суд портади што се одложи рпоочиштето за предметот „Рекет“ во кој е првоиобвинет.

SHARE