Бојко Борисов по втор пат стана дедо

По внукот коиј се роди во 2016 година и кој беше крстен Бојко јуниор, бугарскиот премиер, денеска по втор пат стана дедо преесуваат бугарски медиуми.

Веста била објавена во парламентот, каде што денес премиерот Бојко Бориов известуваше за резултатите од европското претседателство.

Ќерката на Борисов, Венета, родила втор син, но се сè уште не е познато какво име овој пат ќе изберат родителите.

SHARE