Боки 13 се заканува преку српски весник!

Српски „Информер“ на насловна страница објавува наслов поврзан со милионскиот Рекет на Боки 13 кој овие денови ја тресе македонската јавност.

„Боки 13 се заканува од затвор: Знам како крадат Заев и Харадинај“ е насловот на текстот во печатеното издание во кој, според „Информер“ Бојан Јовановски порачува дека доколку наскоро не го пуштат, ќе објави бројни докази за криминалниот врзан режим во Скопје и Приштина.

Скандалот „Рекет“ и Боки 13 се теми кои деновива наголемо се експлоатираат во српскиот печат.

SHARE