Боки го молел за прием, Заев му одговорил: Ги видов доказите, ова е чист рекет

На денешното рочиште за „Рекет“, била презентирана комуникацијата на првообвинетиот Бојан Јовновски, со екс-премиерот Зоран Заев кон крајот на февруари минатата година. Боки 13 за ова ја известил неговата мајка Јасмина, а скрин шотови беа презентирани денеска Боки: Те молам да ме примиш. Твоето име никогаш не сум го злоупотребил и за се што сум … Continue reading Боки го молел за прием, Заев му одговорил: Ги видов доказите, ова е чист рекет