„Општата болница Охрид, денеска доби донација едно специјализирано амбулантно возило. Благодарност до Руски транс ДОО Охрид и Здружение за еднаква застапеност на лица со посебни потреби во медиумите СОС-Балканмедиа, кои со личен пример покажуваат дека се општествено одговорни“, соопшти на Фејсбук министерот за Здравство, Венко Филипче.

Помошта е секогаш добредојдена, особено кога е во прашањето здравјето на нашите граѓани, напиша министерот.

SHARE

1 Коментар

  1. Super. Drugi da kupe vozilo a filjipce i ostali lopovi dele dnevnice plate i akcije u severdAnistani

Comments are closed.