„Децата треба да имаат најдобро, за да можат младите, децата, учениците, кога добро ќе ги обучиме, да излезат на протест“, сподели на Фејбук, бугарскиот премиер Бојко Борисов.

Циничната забелешка премиерот ја даде откако информираше дека бугарската влада издвоила 16,5 милиони евра за реновирање и модернизација на училниците по математика и природни науки во 160 училишта.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7
SHARE