Борјан Јовановски би сакал да го критикува Заев, ама…

Новинарот Борјан Јовановски не се нареди во долгата низа критикувачи на премиерот Зоран Заев за скандалозната изјава дека нема да дозволи, меѓу другите, „еден педер да ја симне оваа влада од власт“, на Твитер објаснувајќи зошто.

„Би сакал да го критикувам Заев ама не се стига на ред од сите хомофоби наеднаш загрижени за правата на ЛГБТ“, твитна Јовановски.

SHARE