Бошњаковски: Нема исшкртани табли со новото име

Од влада денеска ги окфалификуваа како лажни вестите за наводно исшкртани табли со новото име на гранични премини и дека тоа било сторено од револтирани граѓани.

„Лажна вест е дека има исшкртани табли, новите табли не се поставени сè уште никаде“, напиша портпаролот на владата Миле Бошњаковски на Твитер.

SHARE

2 Коментари

  1. СЕ РАБОТИ ЗА ПРОСТИТУИРАЊЕ НА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА, КАКО СУБЈЕКТ!

    ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ! ПРЕДМЕТ Е: ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ И СО МЕЃУНАРОДНОТО И СО ДОМАШНОТО ПРАВО!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ПРОСТИТУЦИЈА, ДЕЛО ПРОТИВНО НА ЈАВЕН МОРАЛ!

Comments are closed.