Советникот за странски инвестииции на премиерот Зоран Заев,Љубе Бошкоски, денеска беше исвиркан на прославата по повод големиот празник Илинден.

На одбележувањети на годишнината од Илинденското востание во Крушево,  Бошкоски кој со кренати раце сакаше да го поздрави народот, беше дочекан со извици на негодување.

SHARE

Comments are closed.