Бучковски можен иден амбасадор во САД!?

Поранешниот премиер и претседател на СДСМ, наводно бил на неформалниот список на МНР Никола Димитров за идни амбасадори на РМ и тоа за местото амбасадор во Соединетите Американски Држави.

Бучковски, кој е познат и по аферата „Маѓар Телеком“ и „Тенковски делови“, беше исклучен од СДСМ во 2012-та, но во последно време односите се затоплуваат., пишува порталот „Магазин“.  

SHARE

Comments are closed.