„Голем предизвик е да се биде македонски амбасадор во САД, но за волја на вистината, ни со премиерот ни со министерот за надворешни работи не сум разговарал на оваа тема“ изјави Владо Бучковски за Фокус, по информацијата на порталот „Магазин“ дека, наводно, тој е кандидат за македонски амбасадор во САД.

Од МНР нема ни потврда ни демант на ова.

Бучковски можен иден амбасадор во САД!?

SHARE