Бугарски медиум за странските служби во АРМ

Бугарскиот портал „Епицентар“ пишува дека НАТО наводно побарало од Македонија да изврши кадровски промени во Министерството за одбрана, за да стане членка на НАТО, повикувајки се на информација за која претходно пишувал и хрватскиот весник „Хрватска Данас“.

Весникот пишува дека во македонското Министерство за одбрана имало луѓе со длабоки лични, семејни, оперативни и политички врски со Република Србија, пренесува „Вечер“.

SHARE

1 Коментар

  1. А ако имаат такви врски со други соседни држави во ред ли ќе биде?

Comments are closed.