Буквите се тргнати за да се крене знаме на НАТО

„Буквите од влезот на Владата (горе) се извадени во рамки на подготовките за употребата на новото уставно име на државата, соопштуваат од влада.

Промената е направена рано утрово бидејќи во текот на денот предвидени се подготвителни активности на платото пред Владата за церемонијата на подигнување на знамето на НАТО пред Владата“, пренесува Фокус.

Новиот натпис, ќе биде поставен откако во Службен весник ќе биде објавено дека Грција ги ратификувала Договорот од Преспа и протоклот за членство на Македонија во Алијансата.

SHARE

2 Коментари

  1. СЕ РАБОТИ ЗА ПРОСТИТУИРАЊЕ НА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА, КАКО СУБЈЕКТ!

    ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ! ПРЕДМЕТ Е: ПРОСТИТУЦИЈА СО НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ЗАБРАНЕТ И СО МЕЃУНАРОДНОТО И СО ДОМАШНОТО ПРАВО!

    ПРЕДМЕТОТ НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР Е ПРОСТИТУЦИЈА, ДЕЛО ПРОТИВНО НА ЈАВЕН МОРАЛ!

  2. Ќе го подигале знамето на НАТО па го извадиле натписот ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!!! Абе говеда едни северџански зар со тој натпис се сквернавеше знамето на геноцидната организација НАТО?

Comments are closed.