Царина бара советник на директор за плата 45.599 денари

Поради зголемениот обем на работа, денеска Царинската управа објави оглас за вработување на еден извршител- Советник на директорот – на определено работно време до крајот на годинава.

„Работно време од понеделник до петок од 08.30 до 16.30 часот, а основна нето плата е 45.599 денари…

Со избраните кандидати ќе се склучи договор за вработување на определено време до 31.12.2018 година“ стои во огласот.

SHARE