Нема вести да се прикажат

Последни вести

Героски: Зошто отпор против брзите тестови и искуствата од светот…

„ За тоа ли се воведе вонредна состојба? За да имаме една централна инстанца што ќе мисли како што...

Британија: Палат столбови со 5G антени во страв од коронавирус

Огромен столб на кој имало 5G антена бил запален во подметнат пожар во Бирмингем, велика Британија. Пожарникарите цели два...

Русија во јуни ќе тестира вакцина за Ковид-19 на луѓе!?

Тестирањата на новиот прототип на вакцини против новиот коронавирус на животните ќе бидат завршени кон крајот на април, а тестирањето...

Дилемите на Кумановци: Ако од 18 тестирани позитивни се 7, колку ќе бидат од...

По ставањето на Куманово во целосен карантин и откритието дека во овој град има голем број заболени здравствени работници во јавноста почнаа да се...