Цела ноќ чекаа(т) да полетаат за Египет

Стотина туристи кои уплатиле аранжман за Египет од полноќ се заглавени на скопскиот аеродром во очекување на летот што треба да ги однесе на дестинацијата за која уплатиле леување.

Агенциите ги информирале дека имало технички проблем со авионот и чекале да стигне нов.

Летот требало да биде реализиран еден час по полноќ, а според последната информација, тие треба да полетаат во 10 и 40 утринава. 

SHARE