Целиот договор со Грција (ГАЛЕРИЈА)

Expres.mk го објавува целиот договор кој што во сабота во местото Пили во Преспа на грчка страна треба да биде потпишан од страна на премиерот Заев и Ципрас.

Договорот има 19 страници а засега го имаме само на англиски јазик. Добиен е од грчки извори а македонските власти сеуште не сакаат да го објават.

SHARE