„На твитер некоја будалетинка решава да убаци фејк приказна која треба да има наравоучение дека глупото преспанско име, и тоа како ни се исплати, дури и во конкретни меѓучовечки релации меѓу нас и Грците… “

Преземено од Off.net 

SHARE

3 Коментари

  1. Ова е напишано од некој комуњарски бандит што не си ја сака МАКЕДОНИЈА а човек кој не си ја сака својата држава сам себе не се сака гледа само интерес и дрога

  2. Да ти преседне јадењето. Следниот пат да се удавиш од залак. Јас ќе ја платам сметката

Comments are closed.