Централен регистар: Фан страницата ни е хакирана

Централниот регистар соопшти дека Фан-страницата на оваа институција била хакирана и бараат содржините кои ќе бидат објавувани од таа страна граѓаните да ги игнорираат. „Фан страната на Фејсбук е креирана уште пред 10 години од лицето Емил Јакимовски во времето кога тој бил раководител на Одделението за маркетинг и односи со јавност. Централен регистар се … Continue reading Централен регистар: Фан страницата ни е хакирана