Честитка од expres.mk: Денот на независноста денеска и некогаш (ВИДЕО)

Expres.mk со голема веројатност за последен пат Ви го честита денот на независноста како Република Македонија.

Доколку за 22 дена помина референдумот за името од идниот септември честитката ќе се однесува на Република Северна Македонија

Видео честитката е снимена во 2011 година.

SHARE