Чичко Сами од Арачиново му ја откри реалноста на Заев (ВИДЕО)

Граѓанин на Арачиново индиректно му порача на лидерот на СДСМ дека тоа што го зборува е далеку од реалноста во која живее обичниот народ.

Додека Заев збори за милиони, чичко Сами го предупреди дека граѓаните се борат да преживеат.

SHARE