„Чистка“ во СДСМ: Заев ги менува сите претседатели на општински организации

Лидерот на владејачката СДСМ, Зоран Заев синоќа донел одлука да ги разреши сите претседатели на општински ограноци партијата, и дека тоа е дел од почетокот на промените кои ги очекуваат граѓаните. Тој кажа дека во текот на денешниот ден админиситарцијата во СДСМ во текот на денот ќе ги подготви решенијата и тој ќе ги потпише, … Continue reading „Чистка“ во СДСМ: Заев ги менува сите претседатели на општински организации