Чкатроски: Можен е пад на Владата

Аналитичарот Даме Чкатровски ја предупредува Владата дека ако не ги спроведе препораките од западните сојузници може да падне.

“Малку да ја предупредам СДСМ и Владата ДА НЕ ЗАБОРАВИТЕ..ИСКЛУЧИТЕЛНО е можен пад на Владата доколку не се усвојат (реализираат) ПРЕПОРАКИ ..затоа НЕ БРЗАЈТЕ ДА ПОЧНИТЕ ДА ПРЕГОВАРАТЕ. Имате НОВИ СИТУАЦИИ СЕГА ПОСЛЕ ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА. МИСЛАМ НЕЗНАМ ДАЛИ ВИ Е ЈАСНО (МИСЛАМ НЕМА ШАНСА ДА ВИ Е ЈАСНО)”, пишува Чкатроски кој соработува со неколку западни тинк тенкови и има пристап до анализи на аналитички центри во ЕУ и САД.

Пред една недела француската министерка за Европа предупреди дека без спроведени реформи во прашање е доведен почетокот на преговорите за членство во ЕУ.

SHARE

3 Коментари

  1. ДУИ е под контрола на Калето, па така ова влада е најстабилна влада досега, и излезе дека Заев е 100 пати попаметен од Иванов, ха, ха, ха!

  2. ОВИЕ САМИ НЕ ПАЃААТ ..НАРОДОТ ТРЕБА СО СИЛА ДА ГИ СИМНИ ОД ВЛАСТ

    • Ајде Весна, биди прва ти што со сила ќе ги симнуваш од власт. Дај му пример на народот како со сила владата се симнува од власт.

Comments are closed.