Чолиќ: За мене секогаш ќе биде Македонија

„ Договорот кој го направија Македонија и Грција е само географски компромис и мило ми што тензиите кои преовладуваа меѓу двете земји сега се завршени, за мене Македонија секогаш ќе биде Македонија“, вели познатиот Здравко Чолиќ., кој вечерва гостуваше во емисијата „Само вистѕина“ на Канал 5.

SHARE