Човекот што тврдеше дека е нормален објавува (Твит на денот)

SHARE

2 Коментари

 1. Не е проблем со Заев, тој се покажа за наши услови ИСКЛУЧИТЕЛНО СПОСОБЕН и итар, но за да го имаш ТРЕБА ДА ИМАШ ИСКЛУЧИТЕЛНО ГЛУП И НЕЕДУЦИРАН НАРОД,
  на кој можеш да му продадеш сите глупости со името и зајакнат идентитет!
  Нормално, како обични луѓе МОЖАТ ДА РАЗБЕРАТ ШТО Е ТОА ИДЕНТИТЕТ, А ПОСЕБНО ПРАВЕН ИДЕНТИТЕТ!!
  Ако во една држава од два милиони имаш 5 или 6 лица кои разбираат овие поими, а цел народ неписмен, ова што го прави Заев и не е така тешко! Нели??
  Од друга страна какви се Американци? Исто неписмени! Но таму не се 5 или 6, туку 500 или 600 луѓе, но на прави места! И зато во САД ова СЕ не може да се случи.
  Но да видиме сега кој ќе биде кандидат на СДСМ и ДУИ!

 2. Vode nekoj evidencija za toa kolku fabriki se izgradeni vo ti zoni. A za dali nekoj e normalen vo ovaa nenormalna situacija prasajte gi tie sto ste gi glasale,kreatorite na situacijava.

Comments are closed.