Небото на  Њујорк беше осветлено од пулсирачка сина светлина по експлозија во електроцентрала на компанијата “Consolidated Edison”.

Експлозијата синоќа предизвика прекини на електричната енергија, одложување на летовите и бура на социјалните медиуми кои се шегуваа на тема инвазија на вонземјани…

SHARE